PARTICIPANTS – Convocatòries

Durant tot el dia hi haurà una activitat constant de pràctica i jocs malabars amb la concentració de malabaristes i de diferents col·lectius i entitats de malabars i circ.

Inextremis, l’Associació de malabaristes de Barcelona.

Malabandboi, l’Associació de malabaristes de Sant Boi.

Associació de Malabarisme de Badadona.

Dapostar Team, jugadors del DAPO.

Fans of Hooping, fans del hula hoop.

Slackline Industries, acròbates sobre el slackline.

 

En el mateix espai s’habilitarà una zona d’estands d’informació i de mostra de productes de malabars i circ, amb la presència de:

Papallona Circus Arts Shop, botiga-llibreria-galeria d’art en circ de Barcelona.

Zirkòlika, revista especialitzada en les arts circenses.

Dapostar, fabricant del dapo.

Fans of Hooping, fabricant de hula hopos.

Lusol, fabricant de didgeridoos i malabars de foc.

 

El Picnic Circus Barcelona és també una convocatòria oberta a pintors, dibuixants i muralistes de tot arreu perquè vinguin a inspirar-se en el circ per fer les seves obres que podran presentar al primer concurs de temàtica de circ que dins de la jornada és presenta.

 

Si ets un artista plàstic i vols venir a pintar i provar els materials dels nostres col·laboradors Royal Talens i Montana Colors, envia un mail a picniccircus@gmail.com.

 

Si ets un col·lectiu que treballes amb el circ, els aeris, els malabars, l’equilibri, el clown …. i t’agradaria visualitzar-te i celebrar amb nosaltres aquesta jornada, també pots tenir el teu espai. Envia’ns la teva proposta d’espectacle, taller, mostra, concurs, exhibició, mostra de productes o simplement el teu interès de col·laborar i participar en la jornada enviant un correu a: picniccircus@gmail.com o truca al telèfon 699.388.866.