CONVOCATÒRIA

Si ets un col·lectiu que treballes amb el circ, els aeris, els malabars, l’equilibri, el clown… i t’agradaria visualitzar-te i celebrar amb nosaltres aquesta jornada, també pots tenir el teu espai.
Envia’ns la teva proposta d’espectacle, taller, mostra, concurs, exhibició, mostra de productes o simplement el teu interès de col·laborar i participar en la jornada enviant un correu a: picniccircus@gmail.com o truca al telèfon 699.388.866.
Si ets un artista plàstic i vols venir a pintar i provar els materials dels nostres col·laboradors Royal Talens i Montana Colors, envia un mail a picniccircus@gmail.com.

Zirkòlika, entitat de difusió i promoció del circ, organitza a l’antic dipòsit del gas del Parc de la Barceloneta, el dissabte dia 20 de juny, una jornada lúdica de circ i malabars dirigida a tot tipus de públic.

Una trobada de la gent que practica i li agrada el circ o que vol iniciar-se, i on se celebraran tallers, mostres i espectacles durant tot el dia. I on també se celebrarà el primer concurs de pintura, dibuix i graffiti de temàtica circense.

Aquesta jornada batejada amb el nom de Picnic Circus Barcelona convida a famílies i amics a gaudir del parc de la Barceloneta durant tot el dia, des de les 11 hores que començaran els tallers oberts de circ per a tot tipus de públic fins les 20 hores que tothom podrà gaudir d’un dels millors espectacles de circ: el de la companyia Elegants amb l’espectacle Cabaret Elegance.

Tothom està convidat a aquesta trobada de malabars i circ que per celebrar el Dia Mundial dels Malabars i on podrem compartir tant de l’afició pel circ com de la pràctica més professional. La trobada de malabars conclourà amb les clàssiques olimpíades malabarístiques on premiarem els guanyadors amb material de circ gentilesa de la botiga Papallona Circus Arts Shop i 441 Malabares.

Picnic Circus Barcelona és un punt de trobada per a la pràctica lliure de malabars i circ organitzat per l’entitat sense ànim de lucre Zirkòlika que des de fa més de 10 anys edita la revista especialitzada en circ ‘Zirkòlika’; organitza des de fa cinc anys els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya i recentment ha obert una botiga, llibreria i galeria de circ a Barcelona amb el nom de Papallona Circus Arts Shop.